Mjölk

Kött

Rådgivning

Avel

Kött

Svensk Husdjurstjänst tillhandahåller olika tjänster för att du som lantbrukare ska få ut så mycket som möjligt av din köttdjursproduktion. Läs mer om vad de olika produkterna kan göra för dig och din produktion nedan. 

UNIFORM-Agri Kött

CowManager

TopCow

TopCow är en modern plattform med samlad tillgång till gårdsdata, rapporter och statistik samt rapporteringsmöjligheter. En tjänst, verktyg och webbplats i ett!
TopCow är användbar för både små och stora besättningar. Oavsett om man har tillgång till ett gårdssystem sedan innan eller inte (Delpro, T4C, Dairyplan, UNIFORM-Agri).

UNIFORM-Agri Kött

UNIFORM-Agri kött är ett gårdssystem som är anpassat för dig och din köttdjursbesättning. Med UNIFORM-Agri kan du förenkla vardagen och effektivisera din produktion. Till programmet finns det en tillhörande app som är tillgänglig även utan internet. 

CowManager

CowManager är systemet som håller koll på din besättning dygnet runt. Sensorn i örat mäter aktivitet, ättid, idissling, vilotid och temperatur. Utifrån dessa uppgifter meddelar CowManager att kon är brunstig eller börjar bli sjuk 24 timmar innan det blir synligt för ögat.

Kontakta oss

Kontakta oss

10 + 2 =