Mjölk

Kött

Rådgivning

Avel

Mjölk

Svensk Husdjurstjänst tillhandahåller olika tjänster för att du som lantbrukare ska få ut så mycket som möjligt av din mjölkproduktion. Läs mer om vad de olika produkterna kan göra för dig och din produktion nedan.

 

UNIFORM-Agri

CowManager

Mjölkkontrollen

Predicta

TopCow

TopCow är en modern plattform med samlad tillgång till gårdsdata, rapporter och statistik samt rapporteringsmöjligheter. En tjänst, verktyg och webbplats i ett!
TopCow är användbart för både små och stora besättningar, oavsett om du har tillgång till ett gårdssystem (Delpro, T4C, Dairyplan, UNIFORM-Agri) sedan innan eller inte.

UNIFORM-Agri

UNIFORM-Agri mjölk är ett fristående gårdssystem för svenska mjölkproducenter som vänder sig till dig som idag saknar gårdssystem eller till dig som vill ha ett lättarbetat program ovanpå ditt befintliga gårdssystem. Programmet är väl anpassat för dig oavsett om du har en stor eller en liten besättning.

CowManager

CowManager är systemet som håller koll på din besättning dygnet runt. Sensorn i örat mäter aktivitet, ättid, idissling, vilotid och temperatur. Utifrån dessa uppgifter meddelar CowManager att kon är brunstig eller börjar bli sjuk 24 timmar innan det blir synligt för ögat.

Mjölkkontrollen

Vi erbjuder en ny modern mjölkkontroll kopplad till TopCow-systemet, med enkel registrering i vår provmjölknings-app. Provmjölkningsresultatet samt rapporter kopplade till mjölkkontroll är sedan tillgängliga via inloggning i TopCow.

Predicta

Minska dina förluster med hjälp av Predicta Guardian. AI-tekniken Predicta Guardian kan förutse risk för acetonemi, kalvningsförlamning, kvarbliven efterbörd och löpmagsomvridning.

Kontakta oss

Kontakta oss

10 + 14 =