Mjölk

Kött

Rådgivning

Avel

UNIFORM-Agri kött

UNIFORM-Agri kött är ett gårdssystem som är anpassat för dig och din köttdjursbesättning. Med UNIFORM-Agri kan du förenkla vardagen och effektivisera din produktion. I programmet har alla djur ett djurkort så man enkelt kan se djurens individuella information.

Spara tid genom att rapportera allt på samma ställe!

UNIFORM-Agri kan kopplas till med CDB och Köttraskontrollen vilket effektiviserar det administrativa arbetet på din gård.

Kopplas med CDB och Köttraskontrollen

Som brukare av UNIFORM-Agri kan man välja att koppla programmet till CDB för att slippa dubbelrapportering. När du rapporterar in händelserna i UNIFORM- Agri skickas de sedan vidare till CDB och Köttraskontrollen. Det finns också en tillbakalänk som läser in slaktdata, avelsvärde och härstamning.”

Enkelt att använda för alla kategorier av lantbrukare

Programmet är anpassat för dig som är nötköttsproducent och är väldigt lättarbetat både vad gäller händelserapportering och läsning av rapporter. Händelser kan rapporteras i grupp eller individuellt.

Uppföljning

Få en god översikt och följ upp din besättning med rapporter och analyser i UNIFORM-Agri. Du kan också bygga dina egna rapporter. Importera TopCow provmjölkningsrapport för enkel uppföljning på besättnings- och individnivå.

Bär med dig informationen lätt i telefonen

I appen är det enkelt att rapportera händelser eller kolla upp djur i stall och på bete. Appen kräver inget internet vid användning vilket gör att du alltid kommer åt din information oavsett var du är. I appen finns också en gruppöversikt som förenklar den dagliga beteskontrollen.

Följ upp och utveckla produktionen

Allt som du rapporterar in i programmet kommer ut i olika uppföljningsrapporter både på individ- och gruppnivå. Detta förenklar och effektivisera produktionen på din gården.

Koppla till dina andra system för att arbeta effektivt

UNIFORM-Agri går att sammankoppla med olika system, till exempel fertilitetssystem och vågutrustning.

Vad säger kunderna?

Jag har använt programmet i två år nu och kan verkligen rekommendera fler att hoppa på. Jag tycker det är skönt att ha alla uppgifter på ett och samma ställe och rapporteringen fungerar enkelt både i appen och datorn. Om problem skulle uppstå är det snabb och bra support från en mycket kunnig personal.

Roger Mårtensson – Bollerups Simmental & Angus

Jag tycker UNIFORM-Agri är lättarbetat och kostnadsvänligt. Jag rapporterar oftast händelser direkt i appen som sedan skickas vidare till CDB. Detta gör att jag minskat min dubbelrapportering. I UNIFORM-Agri finns en funktion där man kan bygga egna rapporter som jag uppskattar väldigt mycket. Rapporterna kan jag sedan exportera till Excel, vilket hjälper mig när jag analyserar min produktionsdata.

Martin Andersson – Löderups Växt AB

Jag tycker programmet är snabbt och smidigt att rapportera i och jag nyttjar appen väldigt mycket. I den har jag tillgång till all information på djuren utan att den kräver internet, vilket är en god stöttning när minnet sviket. Har man inte haft någon produktionsuppföljning tidigare så är detta ett första steg för att förfina sin produktion och se vilka djur som inte är lönsamma. Det blir så mycket enklare att planera sin verksamhet och få registreringarna gjorda i rätt tid om allt är överskådligt och lättarbetat. Man behöver inte heller ha så många djur innan kostnaden för programmet är intjänad. Idag när kostnaderna skenar så blir det ett enkelt sätt att se vilken typ av djur man inte ska befatta sig med i framtiden. Mitt tips till er alla är att hoppa på tåget och skaffa UNIFORM-Agri idag!

Sven-Olof Hägg – Sonarp Charolais

Jag tycker UNIFORM-Agri kött är ett bra program där man snabbt hittar information om djuren. Händelserna som jag rapporterar skickas både till CDB och till Köttraskontrollen vilket gör att programmet blir effektivt. Programmet har otroligt bra support. Personalen på Svensk Husdjurstjänst har nära kontakt med verkligheten ute på gården och med djuren. Dessutom sparar vi tid och pengar med programmet jämfört med det vi hade innan.

Kristian Andersson – Friskatorpet

Kontakta oss

Kontakta oss

4 + 3 =