Mjölk

Kött

Rådgivning

Avel

UNIFORM-Agri

UNIFORM-Agri mjölk är ett fristående gårdssystem för svenska mjölkproducenter som vänder sig till dig som idag saknar gårdssystem eller till dig som vill ha ett lättarbetat program ovanpå ditt befintliga gårdssystem. Programmet är väl anpassat för dig oavsett om du har en stor eller en liten besättning.

Rapportera händelser på ett ställe

Med integration direkt till CDB effektiviseras det administrativa arbetet.

Användarvänligt

UNIFORM-Agri är ett praktiskt gårdssystem med smarta lösningar.

UNIFORM-Agri App

Registrera händelser och övervaka dina djur genom UNIFORM-Agri App. Tillgänglig för Android och IOS. Fungerar även utan internetanslutning. Kan hantera flera användare.

Uppföljning

Få en god översikt och följ upp din besättning med rapporter och analyser i UNIFORM-Agri. Du kan också bygga dina egna rapporter. Importera TopCow provmjölkningsrapport för enkel uppföljning på besättnings- och individnivå.

Datautbyte

Kombinera och länka data från olika system till UNIFORM-Agri. Till exempel brunstpassningssystem, våg, robot eller mjölkmätare.

Support

Support-teamet är placerat i Sverige. Enkel och snabb hjälp vid frågor!

Vad säger kunderna?

Jag har använt programmet i cirka 2,5 år och rapporterar i både appen och datorprogrammet. Den största fördelen med programmet är att alltid ha tillgänglig information i appen samt att systemet är kopplat till CDB. UNIFORM-Agri ger mig möjlighet att ha total överblick över djuren.
Om jag skulle stöta på problem eller ha frågor så är supporten snabb, kunnig och alltid tillgänglig. 

Martin Olsson, Tofta gård

Kontakta oss

Kontakta oss

15 + 9 =